Het Arresthuis

Lunch

Zowel privé als zakelijk bent u van harte welkom om Het Arresthuis te ontdekken voor de lunch. Heerlijk lunchen in Het Arresthuis of op onze Luchtplaats, dat kan. Neem snel een kijkje in onze vernieuwde lunchkaart.

Heeft u maar een uurtje de tijd? Laat het ons weten en wij zullen ervoor zorgen dat u weer op tijd op uw werk of volgende afspraak bent. De gerechten van de lunchkaart serveren wij van maandag tot en met zaterdag tussen 12:30 en 14:30 uur.

Lunchkaart

High Tea

Onze High Tea bestaat uit verschillende luxe thee soorten en dagverse lekkernijen, zowel zoet als hartig, waar u gedurende 2 uur van kunt genieten. De High Tea is inclusief koffie, thee, water en verse jus d’orange.

De kosten bedragen € 24,95 p.p. Voor kinderen tot 12 jaar serveren wij een High Tea voor kinderen, voor € 15,50 p.p. Wij serveren de High Tea op zaterdag en zondag tussen 12:30 en 14:30 uur, reserveren is noodzakelijk (tijdens de feestdagen berekenen wij een supplement).

High Tea

Fruits de Mer

Tussen april en september kunt u heerlijk genieten met je partner, vriendinnen of vrienden van een Fruits de Mer schaal. Deze is gevuld met verschillende soorten schaal- en schelpdieren met daarbij een heerlijk glas Cava. Tevens serveren wij bij de Fruits de Mer schaal bijpassende sausjes en brood.

De kosten bedragen € 80,00 voor 2 personen (prijs incl. fles Cava en een fles tafelwater). Wij serveren de Fruits de Mer schaal van maandag t/m zaterdag tussen 12:30 en 14:30 uur, reserveren is noodzakelijk.

Fruits de Mer

Borrel

Een borrel op de planning staan, maar nog niet de juiste locatie gevonden? Zoek niet verder, want Het Cellenblok is de plek voor uw afscheidsborrel, bedrijfsborrel of Nieuwjaarsborrel. Met onze huisgemaakte bitterbal is uw borrel compleet. Zo lekker, het zou verboden moeten worden!

Tot 22.00 uur kunt u bij ons terecht, daarna gaat de avondklok in.

Borrelen

De Luchtplaats

Onze luchtplaats heeft een mediterraanse ambiance met olijfboompjes, biologische kruidentuin en het geluid van kabbelend water op de achtergrond. Een oase van rust midden in het centrum van Roermond. Een plek om even bij te komen onder het genot van een heerlijk glas wijn en een culinair hapje of gerecht. Zowel de bar als het restaurant grenzen aan de luchtplaats.

Let op: Onze binnenplaats is rookvrij. U kunt alleen nog roken in onze rokers lounge.

De Luchtplaats

De Bar

In onze gezellige bar kunt u ook terecht voor de borrel, het aperitief voor het diner of voor een heerlijk afzakkertje voor de open haard.

De Bar

Huisdieren

Helaas is het niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar Het Arresthuis. Ook in onze bar, het restaurant en op onze luchtplaats zijn honden niet toegestaan.