Het Arresthuis

Het Arresthuis

Het Arresthuis in Roermond zorgt voor de unieke locatie van het restaurant, Damianz. Het in 2011 geopende hotel werd tussen 1863 en 2000 en tussen 2002 en 2007 gebruikt als de gevangenis van Roermond en heeft dan ook een zeer rijke geschiedenis. Deze unieke plek is niet alleen een prachtige locatie voor een overnachting met diner, maar ook voor een lekkere lunch of een gezellige borrel.

Ook zijn er verschillende arrangementen beschikbaar in combinatie met een overnachting in Het Arresthuis en een diner bij Damianz. Laat u volledig in de watten leggen tijdens een verblijf in het Arresthuis.

Het Arresthuis

De Luchtplaats

Onze luchtplaats heeft een mediterraanse ambiance met olijfboompjes, biologische kruidentuin en het geluid van kabbelend water op de achtergrond. Een oase van rust midden in het centrum van Roermond. Een plek om even bij te komen onder het genot van een heerlijk drankje. Zowel de bar als het restaurant grenzen aan de luchtplaats. Op het terras serveren wij geen ontbijt, lunch of diner. Hiervoor kunt u plaats nemen in ons restaurant.

Let op: Een deel van onze binnenplaats is rookvrij. Op aangewezen plekken met asbakken kunt u roken.

De Luchtplaats

Overnachten

Overnachten in een voormalige gevangenis is zonder twijfel een unieke en onvergetelijke beleving. Bij ons hotel hebben we ervoor gezorgd dat elke kamer de authentieke details van de oude gevangenis behoudt, terwijl ze tegelijkertijd volledig zijn gerenoveerd om een luxe verblijf te garanderen. Laat je compleet in de watten leggen in een van onze prachtige kamers of suites.

Overnachten

Huisdieren

Helaas is het niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar Het Arresthuis. Ook in onze bar, het restaurant en op onze luchtplaats zijn honden niet toegestaan.