Het Arresthuis

Lunch

Zowel privé als zakelijk bent u van harte welkom in Het Arresthuis. Heerlijk lunchen kan van dinsdag tot en met zaterdag op onze Luchtplaats. Neem snel een kijkje in onze vernieuwde lunchkaart.

Heeft u maar een uurtje de tijd? Laat het ons weten en wij zullen ervoor zorgen dat u weer op tijd op uw werk of volgende afspraak bent. De gerechten van de lunchkaart serveren wij van maandag tot en met zaterdag.

Lunchkaart

Het Cellenblok

Staat er een borrel of feest op de planning, maar heeft u nog niet de juiste locatie gevonden? Zoek niet verder, want Het Cellenblok is dé plek voor uw afscheidsborrel, bedrijfsborrel, Nieuwjaarsborrel of andere feestgelegenheid. De unieke locatie en geschiedenis van Het Cellenblok maken het sowieso een avond om nooit te vergeten.

Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden en meer informatie verwijzen wij u graag naar onze hotelpagina.

Het Cellenblok

De Luchtplaats

Onze luchtplaats heeft een mediterraanse ambiance met olijfboompjes, biologische kruidentuin en het geluid van kabbelend water op de achtergrond. Een oase van rust midden in het centrum van Roermond. Een plek om even bij te komen onder het genot van een heerlijk glas wijn en een culinair hapje of gerecht. Zowel de bar als het restaurant grenzen aan de luchtplaats.

Let op: Onze binnenplaats is rookvrij. U kunt alleen nog roken in onze rokers lounge.

De Luchtplaats

De Bar

In onze gezellige bar kunt u ook terecht voor de borrel, het aperitief voor het diner of voor een heerlijk afzakkertje voor de open haard.

De Bar

Huisdieren

Helaas is het niet mogelijk om uw huisdier mee te nemen naar Het Arresthuis. Ook in onze bar, het restaurant en op onze luchtplaats zijn honden niet toegestaan.