Thuis crimineel lekker genieten

Break-Out Box

Break-Out Box

Geniet thuis van een crimineel lekker 4-gangen of 5-gangen diner met de Break-Out Box! Een heerlijke food-experience voor twee personen verpakt in een mooie doos. Voor aankomende weken hebben we een speciale ‘Asperge-box’ die drie weken lang loopt.

Naast de heerlijke gerechten van onze chef Jeroen van Gansewinkel hebben wij uiteraard ook gedacht aan een mooie fles wijn om de avond compleet te maken. Deze wordt zorgvuldig gekozen door onze Maître-Sommelier Martijn Bakker en zit standaard in de Break-Out Box. U kunt de box naar wens uitbreiden met een lekkere fles bubbels of andere lekkernijen.

De Break-Out Box kost € 75,- voor 4-gangen, € 95,- voor 5-gangen en is naar wens uit te breiden met heerlijke items. De box is op de dag zelf tussen 15:00 en 17:00 uur op te halen via onze Drive-Through. Begin direct met het samenstellen van uw unieke Break-Out Box ervaring!

Let op: neem de orderbevestiging (digitaal of uitgeprint) mee bij het ophalen van de box.

Bereidingswijze
De gerechten in de Break-Out Box worden koud aangeleverd. Deze zijn zo samengesteld dat ze gemakkelijk op te warmen zijn. In de box zit een kaartje met daarin de instructies hoe u een gerecht kunt opwarmen.

Deze week staat volledig in het teken van de special edition Break-Out Box: Moederdag!
Kies uit een crimineel lekker 5-gangenmenu of een heerlijke High Tea Box.
Bekijk de volledige website via onderstaande link.

Bekijk de special editions

Bestellen